Bli hos meg

Jeg åpnet stuevinduet før jeg la armene demonstrativt i kors.
«Hva er det du vil? Etter alle blokkeringer å dømme er jeg persona non grata i dine øyne». Jeg skulet på ham med smale øyne. Suget i magen, som jeg bestandig hadde fått bare ved synet av ham, glitret med sitt fravær.
«Det var eneste måte å stagge deg på. Jeg måtte få igjen pusten». Ordene hans fikk det derimot til å svi i magen på en helt ny, ubehagelig måte.
«Kan du bare svare på spørsmålet mitt, før jeg smeller igjen vinduet?».
Regnet tiltok og vindusbankeren så bedende på meg. Men denne gangen skulle han ikke innenfor dørterskelen.
«Flyet mitt går om tre timer?». Mer rakk han ikke å si.
«Jeg visste det! Så nå stikker du? Igjen? Med halen mellom de stutte beina dine? Fy faen ta deg, Thomas!». Jeg jobbet iherdig med å holde masken. Heller sint enn knust. Heller sint enn knust?
«Det er ikke noe mer her hjemme for meg nå». Han hadde et sånt forsteinet uttrykk, og jeg følte meg med ett som en spyflue på middagstallerkenen hans.
«Så derfor spør jeg igjen: Hva gjør du her?». Masken var i ferd med å sprekke fullstendig nå, og uglycry'en var nærstående.
«Jeg vet du har avkreftet dette tidligere, men jeg er nødt til å spørre: Er Elliot min?». Det angstfylte fjeset fikk meg nesten til å føle sympati.
«Det eneste dere to deler, er fødselsdag. Kan du gå nå?».
«Irene, du vil alltid ha en...». «Jeje, spar meg!», avbrøt jeg, mens jeg krabbet opp i sofaen og lente meg ut for å lukke vinduet - en gang for alle. Men beina mine var som overkokt spagetti og sviktet meg totalt. Overkroppen ramlet rett ut i armene hans og resten av skroget fulgte like etter.
Med armene rundt halsen hans klamret jeg meg fast. Bildet av den lille, intense jenta på lekeplassen passerte på netthinnen.
Ansiktet var uansett tapt, så munnen kunne like godt hviske det hjertet skrek.
«Aldri slipp meg, vær så snill».

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fotballhore

Fotballhore

37, Sandefjord

Inspirert av de store emosjonene og sterke relasjonene. Følg meg gjerne på Facebook: https://m.facebook.com/fotballhore/

Kategorier

Arkiv

hits